Rätt eller fel


Det är lite tungt just nu, finns fler beslut som måste tas och det ganska omgående. Bollen är i rullning men hjärnan och känslorna är inte riktigt i fas.

Hur vet man som är rätt eller fel, det är svårt. Speciellt när det handlar om ens barn. Magkänslan sviker mig just nu, ger mig ingen hint alls.

Hoppas och önskar att framtiden blir så bra det bara går för våran älskade unge.



Kommentarer
Ann Andersson

Kram och styrka <3

2013-06-11 @ 20:37:31
URL: http://ketogenmat.webblogg.se
Ammi

2013-06-11 @ 23:03:52
Lena Sundqvist

Nej men Malin ! Nu får vi se till att rycka upp dig!
Du har ju så otroligt mycket bra och positivt att du helt enkelt inte får lov att grotta ned dig i negativa känslor. Allt blir bra i slutänden och allt sker av en mening även om vi inte ser det klart i stunden. Ebba är positiv och ser inga hinder så varför ska du göra det? Visst får vi deppa mellan varven men det är tidsbegränsat och bara tillåtet i sällsynta fall. Nu får du inte tycka att jag är hård eller okänslig men jag vill att du ska öppna ögonen och SE det du har här och nu och inte desperat söka efter något som inte existerar, att söka efter guldet vid regnbågens slut kräver att regnbågen faktiskt finns i den riktiga världen och inte våra önskevärldar. Styrka att se allt det fina och fantastiska är min önskan för dig.

2013-06-12 @ 08:07:39
URL: http://korpoga.webblogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

barnmedepilepsi

En blogg om hur vardagen går ihop, tillsammans med epilepsi.

RSS 2.0